Mottó helyett

Világmegváltó tervek? Mára lassan már csak a duzzogás maradt.

Ötletek a médiatörvényhez

Puhányak a fiúk! Nekem lenne még pár ötletem a készülő médiaalkotmányhoz. 

- Neki kell menni a google-nak. Mostantól a kereső minden esetben, ha a Gyurcsány, MSZP, bal, liberális szavakra vagy nem adna találatot, vagy kizárólag bűnügyi híreket hozna fel (bár ezt a közmédiumokban már láthatjuk most is). Természetesen az ellenkezőjének működnie kell, vagyis az Orbán, Fidesz, Nemzeti Együttműködés keresőszavakra virágos rétet, mosolygó embereket és külföldi országokból érkező, dicső szavakat zengő leírásokat/képeket találhatnánk.

- Nem maradhat ki a facebook sem. Bármilyen, baloldalhoz kapcsolódó személy/oldal adatlapján csakis a dislike gomb jelenhetne meg. Bár, az még jobb lenne, ha végül is csak Viktornak és esetleg Szalai Annamáriának lehetne profilja, bár, mint tudjuk, Ő álnéven van fent a közösségi oldalakon.

- Ha már lúd, legyen kövér : az iwiw - en nem barátkozhatsz olyan emberekkel, akiknek nincs kitéve a fényképek közé az Orbán-bulla. Miért is akarnál nem magyarokkal, hm?

- Flickr : minden, itthonról feltöltött képnek narancssárga színeket kellene többségben tartalmaznia. A nem megfelelő képeket természetesen a rendszer automatikusan törölje. Szegfű, madár szintén kizáró ok.

Első körben így ennyi, de majd agyalok még.

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdetvege.blog.hu/api/trackback/id/tr162508013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.12.13. 10:48:08

Az új média törvényt egyébként üdvözölte a Nemzetközi Ateisták Egyházának a Szövetsége, mert úgy látják ez alapján be lehet tiltani a gyűlöletkeltő és őket megbotránkoztató zsidó-keresztény bibliát és a katolikus katekizmust is.

Ide is tehetsz ezt-azt...

süti beállítások módosítása