Mottó helyett

Világmegváltó tervek? Mára lassan már csak a duzzogás maradt.

Kis összefoglaló

 Selmeczi “megvédem a nyugdíjakat” Gabika szerint a manyup pénzek eltüntek, mert a gonosz pénztárak eltőzsdézték, és nincs biztonságban ott a pénzem. A PSZÁF szerint (ami, mint köztudott “független” testület) idén közel 250 milliárd forint hozamot (gy.k. : nyereséget, pluszt) értek el a pénzünket ellopó mocskos kapitalisták.

Rogán Anti szerint, az zemberek rosszul tudják, hogy a manyupokba fizetett pénz az övék. Azt hiszem, vissza kell szólnom a jogi karra, hogy rosszul tanították meg nekem a 1997. évi LXXXII. törvényt, miszerint : “A pénztártag követelése – a tulajdonlás elve szerint – a pénztártag tulajdona, amelyre az e törvényben foglaltak szerint kedvezményezett jelölhető.”

Kósa Lali szerint nem a Moody’s kormányoz itthon. Ez speciel így van, de azért megkérdezhetné az zembereket, akiknek devizahitelük van… Jaaa, tényleg, tudom, az nem is igazi magyar, aki hagyta magát bepalizni, és felvette a kölcsönt svájci frankban (tudod, az olyan, mint a bubikiszedő – kanál, ott van hátul), de persze csak azért, mert Fletó rátukmálta. De várjunk csak egy pillanatot… Debrecennek mekkora az adósságállománya? Milyen devizában is?

 

Adózni kell a hozam után, ha átlépsz. Nem, mégsem kell, mert a főnök azt írja Lajossal meg Lázárral, hogy ők most garantálják politikai nyilatkozatban, hogy nem kell. Bár, ha jobban belegondolok, azt is írásban ígérték meg, hogy nem engedik bántani a manyupokat….

Megy a hülyítés, és a sok ember még mindig nyeli és nyeli… A médiáról már nem is szólok inkább. Billegek két állapot között. Teljes feladás, beletörődés, apátia, vagy a reaktiváció, a robbanás.

 

Másfél éve nem gondoltam volna, hogy a második változat lesz hozzám közelebb.

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdetvege.blog.hu/api/trackback/id/tr182507875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ide is tehetsz ezt-azt...

süti beállítások módosítása