Mottó helyett

Világmegváltó tervek? Mára lassan már csak a duzzogás maradt.

Mehet így?

Képzelt beszélgetés egy képzelt országban: 

- "De jók vagyunk, kicsináltuk azt a hülye Költségvetési Tanácsot is! Pattognak itt, még hogy nem megalapozott, meg veszélyes. Mit képzelnek ezek? Szembemenni a Nemzeti Együttműködéssel? Szétzavartuk, mehetnek!"

- "Te, mennyien is vannak ezek? Többen, mint negyvenen, nem? Akkor viszont gáz lesz, ez már csoportos leépítésnek számít, azt meg törvény szerint egy hónappal ezelőtt be kellett volna jelenteni. Törvényt azért csak nem hágunk át, ugye?"

- "Persze, hogy nem, hiszen mi egy tisztességes párt vagyunk, a vezérünk sem hazudott soha, de ne legyél már mulya, a jól bevált módszert alkalmazzuk - módosítjuk a törvényt. Ma ki terjesszen elő? Hozd a kalapot, húzzunk! Mehet bele Rogán Anti, már túlzottan nagy volt a népszerűsége, nehogymár Viktor ellen merjen menni, legyen Kósa Laja, neki már úgyis mindegy, bármit is csinál, Debrecenben úgyis királlyá koronázzák. Szóval, lesz képviselői indítvány, az egy hónapot letoljuk 5 napra, még idén kivághatjuk az egész bandát. Később is jól jöhet ez majd, ha marad még véletlenül olyan hely, ahol nem mi vagyunk."

- "Te, nem fog ez ránk visszaütni?"

- "Naés? Majd akkor kitalálunk megint valami jó kis módosítást. Erre van felhatalmazásunk, nem?"

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdetvege.blog.hu/api/trackback/id/tr32512859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ide is tehetsz ezt-azt...

süti beállítások módosítása